De Zonwering Boetiek,

de naam voor uw raam !

 

Al sinds 1989 levert de Zonwering Boetiek aan een grote kring tevreden klanten -zowel bedrijven als particulieren- oplossingen op het gebied van zonwering, rolluiken, raamdecoratie en horren.

De vestiging in Zoetermeer is een traditioneel bedrijf waar goede service en waarden nog hoog in het vaandel staan. In de showroom kan men kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zonwering en raamdecoratie. “Wij zijn ervan overtuigd dat maatwerk-oplossing altijd tot het mooiste resultaat zal leiden,” vertellen de eigenaren Peter Kooijmans en Peter Jongejan. “Om dit resultaat te bereiken is een goede start het halve werk!”

Grote keuze

Het ruime assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt een grote keuze uit modellen en uitvoeringen op het gebied van rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, vouw, plisses en paneelgordijnen en diverse insectenhorren voor zowel ramen als deuren. De Zonwering Boetiek is tevens specialist in het leveren van originele Velux producten.

Ook de buitenzonwering is overzichtelijk te zien in de showroom. Er kan een keus gemaakt worden uit knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en markiezen, zowel elektrisch als handbediend. Alles kan naar eigen keus en kleur worden ingevuld.

Vlotte levertijden

De Zonwering Boetiek hanteert vlotte levertijden met uitsluitend kwaliteitsproducten. Alles is in eigen beheer. Van verkoop tot oplevering door eigen VCA opgeleide monteurs. Er wordt garantie geboden op alle aankopen. Alle prijzen zijn overzichtelijk inclusief BTW, meten en standaard monteren.

Leuke actie

Bij zelfmontage wordt extra korting gegeven. “De service gaat bij ons verder waar een ander bedrijf stopt,” besluiten beide Peters. “Dit geldt ook voor ons onderhoud en reparatieservice. Loop gerust even hier binnen of neem een kijkje op onze site!”

Openingstijden:

De Zonwering Boetiek is naast Zoetermeer en Maasdijk ook gevestigd aan de Appelstraat 232 in Den Haag. Tel. 070-3230660. E-mail info@boetiekzonwering.nl of www.dezonweringboetiek.nl . Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur. Afspraak is mogelijk !