Kledingreparatie

 

Wanneer u met een vraag bij ons komt, geven wij u een deskundig advies. Geheel gratis en vrijblijvend. U krijgt van ons te horen wat de kosten van de veranderingen of reparaties zijn.

Gaat u akkoord met ons advies, dan zullen de werkzaamheden vakkundig worden verricht. Daar kunt u op rekenen.

U zult het met ons eens zijn: Kleding is niet goedkoop. Het is dan ook doodzonde wanneer door een ongelukje uw kleding vernield is.

Omdat we in een wegwerp-maatschappij leven realiseren we ons vaak niet meer dat veel scheuren, gaten en torns vaak onzichtbaar zijn te repareren. Ook slijtage kan vaak verholpen worden. De kosten zijn relatief laag.

Hoe vaak gebeurt het niet? U heeft een broek een tijdlang niet gedragen en u komt tot de ontdekking dat u een paar pondjes bent aangekomen. Een nieuwe garderobe is dan niet het enige alternatief.

Kom gewoon eens bij Stomerij de Leyens kledingreparatie langs. Wij bekijken gratis wat er mogelijk is en voeren de verandering vakkundig uit.

Realiseert u zich wat u hiermee bespaart?

Wat geldt voor gewone stoffen, geldt zeker voor leer. Leer is veel duurder in aanschaf. Dat zorgt ervoor dat een reparatie of verandering nog lonender is.

Stomerij de Leyens kledingreparatie heeft jarenlange ervaring met het verwerken van leer.

Of het nu gaat om het reinigen van gordijnen, pantalons, kostuums, jacks of regenjassen waterdicht maken, u kunt vertrouwen op deskundige uitvoering van de werkzaamheden, voorafgegaan door een eerlijk advies.

Wij staan voor een schone zaak, het realiseren van optimale hygiëne. Uw stoomgoed is bij Stomerij de Leyens/kledingreparatie in goede handen, want wij hebben alle kennis, ervaring en middelen in huis om u op een snelle en correcte manier van dienst te zijn.

Stomerij de Leyens

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden